Welkom

Welkom bij MathVera 

Momenteel zit mijn agenda zo vol dat ik geen nieuwe bijlesleerlingen meer aanneem. Ik maak geen wachtlijst. U kunt vanaf september bij mij informeren of ik nog plaats heb in het nieuwe schooljaar 2018/2019.Heeft uw kind moeite met wiskunde of rekenen op de middelbare school, haalt uw kind ondanks keihard leren nog steeds tegenvallende cijfers, of kan uw kind wel een positief duwtje in de rug gebruiken? Dan bent u bij mij aan het goede adres.

Ik ben gediplomeerd docent wiskunde met enkele jaren ervaring voor de klas en zo'n 15 jaar ervaring in het geven van wiskunde bijlessen. Hierbij is mijn insteek altijd een positieve en persoonlijke benadering, ik bouw snel een band op met mijn leerlingen en zorg ervoor dat zij zich op hun gemak voelen. Het geeft mij enorm veel voldoening als ik zie dat een leerling beetje bij beetje zelfvertrouwen opbouwt ten aanzien van het vak. 

Naast mijn werkzaamheden in het onderwijs werk ik ook als educatief auteur, dit houdt in dat ik mee schrijf aan een nieuwe lesmethode voor wiskunde.

Bijles wiskunde

Mijn ervaring is dat het vaak al enorm veel helpt als iemand één uur per week bijles krijgt. We kunnen samen terugblikken op het huiswerk van de week ervoor, en vooruitblikken op de nieuwe stof zodat uw kind de uitleg op school beter kan volgen. Verder kunnen we oefenen voor toetsen, toetsen nabespreken, en kan ik aangeven welke onderdelen in een hoofdstuk het belangrijkst zijn.

Bijles rekenen

Tegenwoordig moeten leerlingen naast de bekende examenvakken ook een rekentoets halen. Dit is voor sommige leerlingen een groot struikelblok. Ik kan uw kind helpen de rekenvaardigheden te verbeteren door samen te kijken waar de knelpunten zitten en hier gericht mee te oefenen. Hierbij wil ik benadrukken dat ik geen kinderen help met rekenen op de basisschool.

Huiswerkbegeleiding

Heeft uw kind moeite met plannen? Weet uw kind niet goed hoe hij/zij het leren voor een toets kan aanpakken? Ik kan uw kind hiermee helpen. We kunnen samen oefenen hoe je een agenda bij houdt, hoe je je huiswerk plant, wat voor diverse vakken een goede manier is om voor een toets te leren, en ik kan uw kind overhoren. 

Doet uw kind binnenkort eindexamen?

Voor het eindexamen moet uw kind laten zien dat hij/zij alle wiskunde die tijdens de voorgaande jaren aan bod is gekomen nog steeds beheerst. Sommige leerlingen kunnen hier enorm tegenop zien en door de bomen het bos niet meer zien, of juist heel goed beseffen dat ze bepaalde onderdelen nog niet goed beheersen. We kunnen samen eindexamens uit voorgaande jaren oefenen, kijken waar de knelpunten zitten en vervolgens die onderdelen nog eens extra oefenen. Hierdoor krijgt uw kind meer zelfvertrouwen, wat het examenresultaat uiteraard ten goede kan komen.

Locatie

De bijlessen vinden plaats bij mij thuis in Nieuwegein (wijk Fokkesteeg).

Spreekt bovenstaande u aan en denkt u dat ik uw kind zou kunnen helpen? Neem dan contact met mij op.